Lockdowns
 
De docu ‘Planet Lockdown’ laat haarfijn zien hoe machthebbers de bevolking om hun vingers wonden: bang gemaakt voor een onzichtbare vijand stonden mensen gewillig hun grondrechten af, in de ijdele hoop daarmee hun vrijheid terug te krijgen.
 
Aan het woord komen dappere dwarsdenkers van over de hele wereld, waaronder epidemiologen, wetenschappers, artsen, advocaten, demonstranten, een staatsman en een prins. Zij hadden de moed om tegen alle verwachtingen in de waarheid te spreken en ons te inspireren hetzelfde te doen.

De film toont hoe geraffineerd men de bevolking angstig heeft gemaakt. Door het massale gebruik van de onbetrouwbare PCR-test – ‘Testen, testen en testen!’ – op gezonde mensen steeg het aantal ‘gevallen’ vanzelf de pan uit. Iedereen die stierf en ergens in de 28 dagen ervoor positief testte, werd geteld als ‘coronadode’. En deze cijfers werden voortdurend aan de bevolking opgedrongen. Door ‘asymptomatische besmettingen’ werd ieder ander mens plotseling een potentieel gevaar; ideaal als je mensen van elkaar wilt isoleren. 
 

14-05-2022  Blckbx.tv Nederlands ondertiteld