Moet je kinderen laten inenten? 
 
 
Heldere uitleg van Geert van den Bossche over waarom je
kinderen absoluut niet moet (laten) inenten met dit
mRNA 'vaccin'. 07-12-2021
 
 
---------------
 
Dringend advies van Dr. Robert Malone voor ouders die zich afvragen of ze hun kind willen laten 'vaccineren' met mRNA technologie. Lees zijn verklaring hier.
 
------------------
 
In IVF-klinieken ziet men vreemde dingen gebeuren, als een van de ouders (of beiden) gevaccineerd zijn en sperma/eitjes afstaan voor hun toekomstige kind. In petri-schaaltjes ontstaan de meest vreemde wezens. Het lijken meer parasieten dan embryo's. Er is duidelijk sprake van genetische misvorming. Het gebeurt over de hele wereld en het is begonnen na de 'vaccinaties'.
Deze misvormde wezentjes moeten allemaal weggegooid worden, en de behandelend artsen moeten hierover zwijgen, maar  Dr. Carrie Madej beklemtoont in dit filmpje dat we dit moeten onderzoeken.
 
 
 
----------------
 
Covid-vaccinaties opgenomen in het Rijkskindervaccinatieprogramma
 
Kinderdagverblijven is het nu al toegestaan kinderen die de reguliere vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma niet hebben gekregen, te weigeren. Met de toevoeging van de COVID-19-vaccins aan het rijksvaccinatieprogramma worden ouders die hun kinderen niet tegen COVID-19 willen laten inenten, maar wel de vaccinaties die momenteel in het programma zitten willen laten toedienen aan hun kinderen, gedwongen ook de COVID-19-vaccinatie accepteren. Doen ze dat niet, dan heeft hun kind geen toegang meer tot het kinderdagverblijf.
 
Hele generaties kinderen zullen tegen COVID-19 worden gevaccineerd, zonder dat de regering met veel weigeraars geconfronteerd zal worden. Het percentage ouders dat hun kinderen laat meedoen in het Rijks-vaccinatieprogramma ligt momenteel rond de 94%.(.......)
 
 
-------------------
 


 
Pfizer en 'kindervaccins' voor kinderen van 5-12 jaar.
 
Ze hebben er heimelijk het gevaarlijke Tromethamine in gestopt.
Lees er meer over hier 
 
-----------------
 
Dr. Mercola: waarom willen de farmaceuten toch zo graag dat kinderen (in Amerika) ge'vaccineerd' worden?
Ze willen deze 'vaccinaties' op de lijst van het kindervaccinatieprogramma hebben. Dan kunnen er namelijk geen schadeclaims tegen hen ingediend worden!  Lees meer hier
 
---------------

Honderden kinderen worden gediagnosticeerd met "kinderdementie", een zeldzame ziekte die wordt beschreven als een mengeling van Alzheimer en Parkinson (na injecties met het mRNA Covid vaccin).

Een studie door vakgenoten getiteld "Covid-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease" suggereert dat Pfizer's mRNA elixer dodelijke ziekten kan uitlokken zoals Creutzfeldt-Jakob (vergelijkbaar met de gekkekoeienziekte).
De media noemen het 'kinderdementie', een nieuwe ziekte, waarschijnlijk om de (eventuele) samenhang met het vaccin te verdoezelen.

Dr. Bart Classen: "Zowel de RNA-sequentie van het vaccin als de spike-eiwit-target interactie werden onderzocht op hun potentieel om intracellulaire RNA-bindende eiwitten om te zetten in hun pathologische prionconformatie. De resultaten wijzen erop dat het RNA van het vaccin specifieke sequenties bevat die pathologische prionconformaties kunnen veroorzaken waarvan bekend is dat zij ALS, degeneratie van de voorste temporale kwab, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten veroorzaken.
 
Bron: CheckMateNews, link naar Telegramkanaal: 
 
 
--------------
 
 
---------------
 
01-06-2023
 
Baby's sterven bij bosjes, als ze al geboren worden:
 
 
------------------