Steeds meer onthullingen omtrent het Corona-schandaal 
(vooral in het Engels. Tekst kun je vertalen met DeepL)
 
Deze pagina wordt af en toe aangevuld.
De nieuwste ontwikkelingen vind je onderaan.
 
Afbeelding invoegen
 
  
YouTube, Facebook en Twtter  en Amazon zijn in oktober  2020 begonnen met hun heksenjacht en boekverbranding.
Alle andere geluiden dan hun eigen  toegestane geluid worden in de ban gedaan. Dit betreft  doorgaans video's over/van
QAnon, Covid-19, Cabal/Illuminati, Patreots, Collective-Evolution etc. etc. Hele FB/YT-accounts worden verwijderd, 
jarenlange accounts met miljoenen volgers, zonder waarschuwing vooraf. 
Veel bloggers wijken uit naar andere platforms, zoals BrandNewTube,  Rumble en Bitchute,
of naar substituten voor FB, bijvoorbeeld Telegram en MeWe.
Dus wil je iets vinden, ga dan eens naar deze nieuwe platforms. 
 
Wil je op de hoogte blijven van een bepaald onderwerp, dan kun je je het beste abonneren op hun (email-)nieuwsbrief. 
Zodra er weer nieuwe info is krijg je dan van hen een mailtje hierover. 

 
13-12-2021: 11 leugens over de 'pandemie'.  Dit is wat we na bijna 2 jaar kunnen zeggen:
 
 
Gideon van Meijeren's documentaire over Corona:
 
 
De film Pandamned van Marijn Poels, Nederlands ondertiteld:
 
 

 


 
(Duitse) juristen in de aanval
 
Misbruik van de PCR-testen - Ergste Misdaad tegen de Menselijkheid Ooit
 
Op basis van deze totaal ongeschikte testen worden ongehoorde maatregelen afgekondigd, zoals maskerplicht, afstand houden en complete lockdowns van maatschappijen. Deze ondermijnen de democratie, de rechten van de mens en zijn een ernstige vorm van misdaden tegen de menselijkheid.
 
Op basis van de (Amerikaanse, Angelsaksische en Canadese) 'Class Action Law' kan hier juridisch iets tegen gedaan worden. Het zou in die landen moeten beginnen en vervolgens kan het in de rest van de wereld overgenomen moeten worden.  De Duitse juristengroep kan hen helpen met bewijzen. 
 
Video's van de belangrijkste Duitse jurist, Reiner Fuellmich kun je vinden op alternatieve platforms en nieuwskanalen. Hij wordt overal voor interviews gevraagd.
 
Hieronder een video  (in het Duits) met een 2 uur durend interview met Reiner Fuellmich' waarin hij uitlegt welke vragen de rechter zal moeten beantwoorden, en dat hij een andere "Great Reset' voor ogen heeft, namelijk dat het volk het weer voor het zeggen krijgt (democratie), en dat de fascistische dictatuur waarin we beland zijn omver geworpen wordt. Het proces zal met uiterst bekwame juristen in Amerika worden gehouden, en na afloop zullen de verantwoordelijken strafrechtelijk vervolgd worden.
 
 
Op 2 april 2021 interviewde Jerm Warfare (Zuid-Afrika) opnieuw Reiner Fuellmich over de stand van zaken met de class action processen in de wereld, ook wel genoemd Neurenberg 2. Korte samenvatting:
  • We zitten in een onzichtbare oorlog om onze soevereiniteit
  • Lockdowns, maskers, afstand houden etc. hebben niks te maken met een virus
  • COVID-19 - als het al bestaat - is te vergelijken met de griep
  • Valse PCR-testen zijn de basis van deze nep-pandemie
  • Vaccinatie moet worden vermeden
  • Ga zo weinig mogelijk mee met de (verplichte) maatregelen
  • Negeer de main stream media
  • Geef niet op. Er is licht aan het eind van de tunnel.
 
 
 
 
Een interview met advocaat Reiner Fuellmich (Nederlands ondertiteld) . Hij heeft de buitenparlementaire onderzoekscommissie opgezet en inmiddels vele kopstukken geïnterviewd, met het doel om met de getuigenissen een rechtszaak te onderbouwen.
Reiner Fuellmich is deze keer in gesprek met klokkeluider Astrid Stückelberger van de Wereldgezondheidsorganisatie – een instantie die is opgezet met de beste intenties, maar die inmiddels is gecorrumpeerd door het grote geld.
In dit interview komt informatie omhoog die alle perken te buiten gaat en zeker gebruikt zal worden in de rechtszaak.
 

 
 ----------------------------
 
Diverse websites
 
wat je zelf kunt doen. Dr. Rob Elens
 
algemeen over vaccins én over Covid-19
 
Duitse artsen die een tegengeluid laten horen (Duits)
 
informatie over (de schade door) vaccins - kinderen in de US
 
opgericht door de actiegroep o.l.v. Willem Engel
met info over binnen- en buitenland
 
wereldwijd hebben artsen zich verenigd in een alliantie
tegen de draconische maatregelen tegen Covid-19
 
Website Engelse arts Dr. Vernon Coleman alias
'An Old man in a Chair'

Heeft veel kritische geluiden laten horen en zijn nieuwste boek over
de hoax of Covid-19 kun je hier gratis downloaden:
 
Alles over mondkapjes: 
 
Engelstalige website met schokkende video's:
 
Werelddokters (klik Nederlands aan)
 
Samen terug naar normaal:
Op deze website staan een aantal belangrijke weetjes:
 
Website Ademvrij
Ze hebben ook een FB pagina.
 
Amerikaanse site van Del Bigtree:

 
----------------------------
 

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) is aan het bijdraaien. Al een aantal zegt dat de politici niet langer met lockdowns Covid-10 moeten bestrijden, omdat de bevolking dit niet langer ondersteunt.  Video van 30 min. in het Engels.

 
De pandemie is al lang geleden gepland en moet duren tot 2025:  

 
 -------------------------

Hieronder de link naar de film Plandemic II met Nederlandse ondertiteling.

 
 ------------------------------
 
De PCR test: de WHO krabbelt terug
 
In een verklaring afgegeven op 14 december 2020 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) eindelijk toegegeven wat 100.000 dokters en medische professionals al maanden zeggen: de PCR test gebruikt om COVID-19 te diagnosticeren is een lukraak proces met veel te veel valse positieven.

Dit door de WHO toegegeven "probleem" komt in het kielzog van internationale rechtszaken die de onbekwaamheid en het slecht functioneren van volksgezondheidsambtenaren en beleidsmakers aan het licht brengen door hun vertrouwen in een diagnostische test die niet geschikt is voor zijn doel.

De Wereldgezondheidsorganisatie geeft toe dat de kern van het "probleem" wordt gevormd door een volledig willekeurig cyclisch proces waardoor "vele cycli nodig waren om virus op te sporen. In sommige omstandigheden is het onderscheid tussen achtergrondruis en daadwerkelijke aanwezigheid van het doelvirus moeilijk vast te stellen."

Het VN-orgaan tracht zich nu duidelijk te distantiëren van de fataal gebrekkige test nu een groeiend aantal rechtszaken door de rechtbanken wordt behandeld die de waanzin blootleggen van het vertrouwen in een test waarvan zelfs de uitvinder, professor Kary B. Mullis zei dat hij nooit ontworpen was om ziekten te diagnosticeren.
 

 
Ook de CDC in Amerika heeft nu verklaard dat de PCR test niet de gewenste 'resultaten' oplevert en heeft het gebruik ervan per 01-01-2022 verboden. Laboratoria moeten op zoek gaan naar 'betere alternatieven'.
 
----------------
 
Kan Mark Rutte eigenlijk aangeklaagd worden? 
Advocaat Arno van Kessel zocht het uit.
Juridisch gezien zit het heel ingewikkeld in elkaar.
Lees het hele artikel van Lilian Richell hier
 
-----------------
 
11-02-2023 Een (Engelstalig) boek van Dr. Geert vanden Bossche 
 
Afbeelding invoegen
 
De Onontkoombare Immuun Ontsnappings Pandemie
 
Niemand Kan De Wetenschap Verbergen Die De Natuur
Nu Uit Alle Macht Gaat Onthullen
De Samenleving in sterk gevaccineerde landen zal overvallen worden
 


Dit boek biedt een tot nadenken stemmende analyse van de complexe interacties tussen het virus en het immuunsysteem van de gastheer die ten grondslag liggen aan de evolutie van de COVID-19 pandemie.
De auteur gaat in op het effect van massavaccinatie op de individuele en wereldwijde gezondheid, en legt uit hoe machtige organisaties, instellingen en industrieën zonder inzicht in deze complexe omgeving een natuurlijke virale pandemie hebben veranderd in een rampzalige ontsnapping aan het immuunsysteem.
De voorspellingen van de auteur zijn overtuigend en geven aan dat de natuur deze fout zal herstellen, maar ten koste van mensenlevens in landen met een hoge vaccinatiegraad. Het boek belicht ook de onwetendheid en arrogantie van belangrijke opinieleiders en besluitvormers in het veld als de belangrijkste reden voor deze kolossale blunder.
Het is een must-read voor iedereen die de fijne kneepjes van de pandemie en het effect van massale vaccinatie op de samenleving wil begrijpen. De unieke aanpak van de auteur en zijn vertrouwen in wetenschappelijke basisprincipes maken dit tot een waardevolle aanvulling op de literatuur over dit onderwerp.
 
----------------.
 
18-06-2023
 
Dr. Geert van den Bossche heeft hoogtepunten uit zijn boek verfilmd en op YT geplaatst. Het zijn korte filmpjes van ongeveer 2 minuten.  Hij doet dit zodat niemand achteraf kan zeggen: 'We wisten dit allemaal niet.'
Dit is de link naar de playlist van zijn kanaal, je vindt daar alle 10 de filmpjes:

 
----------------


 

 
 
Dr. Colin Barron
 
Why Lockdowns Must be Stopped!
 
Op basis van een verkeerde computerberekening van Neil Ferguson werd op 23 maart 2020 in de UK een volledige lockdown  afgekondigd, terwijl de ziekte al over zijn hoogtepunt heen was. Normaal gesproken isoleer je de ziektegevallen en bescherm je de kwetsbaren. Lockdowns zijn een nieuw verschijnsel waarbij gezonde mensen worden opgesloten, met het idee besmetting uit te stellen niet te voorkomen. Dit om ziekenhuizen niet te zwaar te belasten. Maar een ziekte volgt zijn eigen koers, en met een lockdown verleng je alleen die koers en verhoog je het aantal doden die het gevolg zijn van andere, onbehandelde ziekten. Waarom gaat de (Britse) regering hiermee door? 

Dr. Barron verwacht in de komende tijd tienduizenden rechtszaken tegen de regering. Hij eindigt met een emotionele oproep om de lockdown te stoppen.
 
 
 
 
--------------------------

Hieronder een link naar een artikel over de Great Barrington Declaration van de 16000 artsen en wetenschappers tegen een tweede lockdown waar Dr. Barron over spreekt.  (Van Collective Evolution is op 26/10/20 hun FB account dankzij de 'shadow ban'onbereikbaar- hun website en tv kanaal bestaan nog). 
 
 
-----------------------------
 
Dr. Vernon Coleman - 'an old man in a chair'
 
Scherpe, humoristische analyses van een gepensioneerd arts ,
zittend in een leunstoel. Veel van zijn video's zijn door  (Screw)YouTube verwijderd, daarom is hij uitgeweken naar Brandnewtube, zoals veel anderen nu ook doen.
 

 
------------------------------
Op 8 oktober 2020 zond de NRD een extra bulletin uit met als titel: 
 
'Ja, wir haben Uebertrieben'- Ja, we hebben overdreven 

waarin ze als eerste MSM medium toegaven dat hun berichtgeving over het aantal doden en zieken als gevolg van het Corona-virus overdreven was. Hieronder stond de link naar de video, maar de NRD claimt het recht op uitzending, dus helaas is de video niet  langer beschikbaar.
 
---------------------------
  

Op de website van ZelfzorgCovid 19 een video van een oproep van de American Frontline Doctors aan hun collega's en ook aan patienten: 
 
 
------------------------------------
 
 
Interview met de Duitse internis Dr. Claus Kohnlein over  "fatale Corona-experimenten van de WHO". Mensen sterven aan overbehandeling.  Hij zegt: "Ga naar huis en ziek het uit."  Ook deze video is  van YT verwijderd., maar staat wel op BrandNewTube:
 

 
---------------------------------

 
The Covid Cult (de Covid Sekte)

Lezing door Tom Woods over de ineffectiviteit van lockdowns en het dragen van maskers ter preventie van de verspreiding van het virus, en wat het aan andere desastreuze gevolgen oplevert.  20 min., Engels gesproken. De video werd door YT verwijderd, maar hij is te vinden op de eigen website van Tom Woods: 
 
 
 
----------------------
Eindtijdklok.org
 
Interessante artikelen over alles wat met het virus  en vaccinatie samenhangt.
 
-------------------
 
CoronaObjectief een website voor dummies die op eenvoudige wijze een aantal vragen over het virus beantwoordt. 
 
------------------
 
83 miljoen Duitsers - een paal van 8,3 meter hoogte
 

De verdeling van Corona over de bevolking inzichtelijk gemaakt.
 
-------------------

 
Waarom mogen huisartsen hun Covid-19 patiënten niet goed behandelen? - LNNmedia artikel beschrijft wat de internist in de hoorzitting vertelt.
 
Prof. Peter McCullough, een gerenommeerde internist, cardioloog, hoofdredacteur van een medisch tijdschrift en schrijver van meer dan 1000 wetenschappelijke artikelen, heeft zich in de VS al in een vroeg stadium, hard willen maken voor een vroege behandeling van patiënten. Over wat hij daarbij heeft gevonden en ervaren, heeft hij bij een hoorzitting van de Senaat van Texas een imposante verklaring afgelegd.
Zie onderstaande video: 
 
-----------------
 
De BPOC (Buitenparlementaire Onderzoekscommissie) is een initiatief van Nederlandse burgers; ze onderzoekt de proportionaliteit van het beleid en de maatregelen t.a.v. COVID-19 en of de (Nederlandse) overheid zich aan de wet houdt.
Neem een kijkje:
 
 
----------------------
 
Getuigenis van de Canadese IC-arts dr. Trozzi
Lees de getuigenis (in het Engels) hier.
 
Tevens van zijn team de vertaling van een Open Brief ter ondersteuning van mensen die niet ge'vaccineerd' zijn/willen worden. 
 
---------------
Het Corona-virus is niet een virus dat jou kan besmetten!

 De Besmettingsmythe: een Nederlandstalige samenvatting van
het boek The Contagion Myth
van Thomas Cowan en Sally Fallon Morell

Artikel van Evert de Groot - 22-12-2020 met diverse links 
 

----------------
 
19-10-2022 Gevaarlijke ontwikkelingen: Nieuw dodelijk bio-virus ontwikkeld in bio-lab:
 
 
-------------