Wat er bij ge'vaccineerde' lichamen ontdekt wordt na overlijden

 
Balsemers vinden aderen en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige stolsels - 06-02-2022 Telegram
 
Gecertificeerde balsemers en begrafenisdirecteur Richard Hirschman hebben slagaders en aderen ontdekt met onnatuurlijke bloedstolsels gemaakt van vreemde vezelige materialen die het vasculaire systeem volledig vullen.
 
Veel van de slachtoffers stierven naar verluidt aan hartaanvallen en beroertes. Hirschman meldt dat hij op weerstand stuitte toen hij lichamen probeerde te balsemen; hij vond deze vreemde materialen en trok ze uit de grote aderen van deze lichamen. 
 
De Corona Commissie van Dr. Reiner Fuellmich vroeg begrafenisondernemer John O'Looney, te gast bij de 72e vergadering van de commissie  Session 72: The Coolant Is Boiling (odysee.com) om dit rapport te verifiëren. Hij bevestigde dit rapport. John O'Looney schrijft: "In feite klagen mijn eigen balsemers hier al vele maanden over. Het is waar"
 
 
Er moet nog meer onderzoek naar gedaan worden. Hirschman zegt dat hij dit bij de helft van de overledenen aantreft, en dat hij dat nog nooit eerder gezien heeft. En zijn verhaal wordt bevestigd door collega's.
 
Dit is de video van het interview van Dr. Jane Ruby met balsemer Richard Hirschman. 
 
 
--------------
 
23-11-2022

Schokkende engelstalige film van Stew Peters over de schadelijke gevolgen
van de mRNA 'vaccins'.  Titel van de film: Plotseling Gestorven, verwijzend naar het SADS - Sudden Adult Death Syndrom (Plotselinge Dood Syndroom bij Volwassenen), maar ook naar SIDS - het onverwachts overlijden van kinderen, babies en zelfs foetussen. 
 
 
---------------
30-01-2023
 
Nederlandstalig artikel:
 
 
------------------
 

 
 
 
 

 
Afbeelding invoegen 
Boven: verzameling witte slierten in glazen schaaltje, getrokken uit
bloedbanen van overledenen,
na schoonwassen van het bloed eromheen.
 
Onder: de slierten met bloed er nog omheen.  

Afbeelding invoegen
 
-------------------
15-01-2023
 
"Wat "ambtenaren” zeggen komt echter NIET overeen met wat het grote publiek denkt. Het grote publiek is van mening dat mensen sterven DOOR DE COVID-19 VACCINS! Terwijl het mRNA in die zogenaamde "vaccins” blijft groeien en werken in de mensen die de prik hebben gekregen, vallen die mensen dood neer. Het publiek oordeelt stilletjes dat de vaccins de oorzaak zijn van zoveel sterfgevallen."
 
 
-----------------
 15-01-2023 
 
Kennelijk zijn 'ze' vergeten uitvaartondernemers om te kopen:
 
 
---------------