Het apenpokkenvirus, waar of weer een hoax?
 
Afbeelding invoegen
 
Het apenpokkenvirus heeft van minister Kuipers meteen de A-status gekregen.
Dus kunnen er weer allerlei maatregelen als lockdowns etc. genomen worden.  
 
Trouwens, wie is ingeënt tegen pokken is voor 85% beschermd tegen dit virus (oudere mensen).
En er zijn homeopathische middelen beschikbaar.   


Een video van Prof. Pierre Capel:  (1) apenstreken of broodje aap? - YouTube
 
Hoe heeft het apenpokkenvirus zich de laatste 50 jaar gedragen? 
 
------------------ 
 
 
Korte impressie van dit artikel van St. Vaccin Vrij van 20-05-2022:
De media kloppen de kans dat je dit virus op gaat lopen weer gigantisch op. Het zou ‘zorgelijk’ zijn (Marion Koopmans van het OMT). Het gevaar voor de Europese bevolking, tenminste voor het natuurlijke virus is niet groot. Meestal verloopt de ziekte mild. En eigenlijk gaat het om enkele homosexuele mannen.
 
Oorspronkelijk komt het vooral voor bij Afrikaanse knaagdieren. Je zou zo’n beest moeten knuffelen of het opeten, om besmet te raken, maar ja, hoe groot is die kans?
 
Het is bekend dat de besmette personen in Europa zijn niet in Afrika geweest. Hoe komt het virus dan toch hier terecht? Is er sprake van dat het virus 'losgelaten' is, of van voorkennis of opzet? Het (Jynneos)vaccin ligt in elk geval al klaar, de VS hebben als 13 miljoen doses ingeslagen en de producent Bavarian Nordic heeft ook al een contract binnengehaald met een Europees land! Toeval?
 
Dit Jynneos-vaccin is slechts kort op een kleine groep mensen getest, zodat er niets zinnigs over de effectiviteit of bijwerkingen gezegd kan worden. Als je dit vaccin haalt, ben je dus weer een proefpersoon.
 
Waar ook aan gedacht kan worden is aan het Covid-19 ‘vaccin’ van Astra Zeneca, waarin het ‘coderende Chimpansee-adenovirus’ is opgenomen. Kan dat nu bij sommige mensen die het AZ vaccin hebben gekregen actief zijn geworden? Dan zouden meer mensen van binnenuit ‘besmet’ zijn geraakt. Maar dat gaan ze echt niet onderzoeken. Dat zou de fabrikant niet willen.  
Waarschijnlijk wordt dat Jynneos vaccin zonder meer aangeraden/opgedrongen.
 
Dan heb je nog Bill Gates. Hij  heeft regeringen al gewaarschuwd dat zij ‘zich moeten voorbereiden op pokkenaanvallen en toekomstige pandemieën’. Hij zegt: "Het zal waarschijnlijk een miljard per jaar kosten voor de Task Force van de WHO, die zich bezighoudt met wat ik ‘germ-games’ noem, waarmee je oefent met bacteriën, en andere ziekteverwekkers.” Via deze ‘germ-games’ zouden naties zich kunnen voorbereiden op bioterrorisme, zoals pokkenaanvallen op luchthavens. Deze bio terroristische epidemieën zouden erger kunnen zijn dan epidemieën die zich op natuurlijke wijze voordoen!”
 
Zou het apenpokkenvirus gewoon een onderdeel van die ‘germ-games’ zijn? Een experimentje?
En als je dan weet dat de WHO (met Bill Gates als grootste sponsor) alle macht in de wereld naar zich toe wil/gaat trekken wat betreft gezondheid en ziekte, dan wordt het heel erg eng.  
 
-----------------------

 
--------------------
 
Waarom duikt nu ineens weer zo'n nieuw virus op? Zit er iets achter?
 
Tegenwoordig is elk nieuws een afleiding van iets.
Waar zou deze nieuwe 'uitbraak' de aandacht vanaf moeten leiden?
 
  • Van de ineenstorting van het FIAT stelsel?
  • Van de ineenstorting van Europa en de VS (het Westen)? 
  • Van de onthullingen van de biolabs in Oekraine??
  • Van een mogelijke 'uitbraak' van HIV onder ge'vaccineerden'? (zij kregen dit ingespoten met hun vaccins)
  • Van het feit dat de WHO deze week alle landen wil laten tekenen om hun soevereiniteit in gezondheidszaken op te geven?
  • Of juist dat mensen bang worden voor het nieuwe virus en denken: ja er moet toch iemand (de WHO) zijn die in de hele wereld dezelfde orders uitgeeft zodat dit virus snel het loodje legt, dus alstublieft Rutte teken snel?
  • Van de voedseltekorten die voor de deur staan?
-------------------
 
Verder nog een waarschuwing: de foto's die overal staan op internet van monkey pox gevallen zijn doorgaans jaren oud en betreffen meestal mensen met een donkere huidskleur in Afrika. 
 
-------------------- 

Volgens Dr. Robert Malone is 'apenpokken' misleidend spel en klassieke angstporno ...' 
 
"... ze (de VS) hebben al voorraden vaccins voor pokken. Wat ze gekocht hebben zijn méér pokken vaccins... 
De naam van het product is JYNNEOS... Het wordt op de markt gebracht door Bavarian Nordic, je hoeft alleen maar te zoeken op bijsluiter JYNNEOS en je zult zien dat dit absoluut geen goedaardig product is... Het heeft als een van de belangrijkste zeldzame ernstige bijwerkingen:  Cardiotoxiciteit myocarditis."
 

 -----------------

Vanguard en Blackrock zijn enkele van de grootste aandeelhouders van Bavarian Nordic, dat het Jynneos-vaccin tegen monkeypokken produceert. De grootste aandeelhouder is Invesco, dat toevallig een partner is van het World Economic Forum (https://www.weforum.org/organizations/invesco).
 
Het aandeel begon 9 mei explosief te stijgen.
 
  
Weer een geweldig onderzoek van Amazing Polly van 22-05-2022
 
 
Functieverbetering van pokkenvirussen bevestigd.
 
Gain of function onderzoek naar monkeypox: de apenpokken zijn vooral gevaarlijk voor mensen van wie het immuunsysteem verzwakt is geraakt na te zijn ingespoten zogenaamd tegen SARS-CoV-2, of die lijden aan HIV. Apenpokken steken de kop op vooral bij homosexuele mannen met wisselende contacten.  
 
Dat apenpokkenvirus is een afgeleide van het pokkenvirus, maar dat was uitgeroeid, dus als het nu bestaat is het een ‘designer pathogen’,dat wil zeggen dat het ontworpen is in een laboratorium. Het bewijs is dat de oorsprong van het apenpokkenvirus in natuurlijke gastheren (mensen of dieren) niet te traceren is. Ook is natuurlijke transmissie niet bekend. Het is dus een kunstmatig gemaakt en versterkt virus en het is niet normaal dat het besmettelijk is, dus het is ook extra besmettelijk, zo niet dodelijk, gemaakt.
 
Degene die zijn sporen heeft verdiend met dit onderzoek is Dr. Mark Buller. Hij was een expert in bio terrorisme en een vooraanstaand onderzoeker van het pokkenvirus. Deed aan gentherapie, vaccins en antivirale geneesmiddelen. Heeft met andere twijfelachtige onderzoekers in diverse commissies gezeten, die te linken waren aan de Amerikaanse regeringen, Fauci, de NIH, de NIAID met hun geldstromen en aan het gain-of-function Corona-virus in Wuhan.
 
Buller heeft in Australië geëxperimenteerd met het versterken van het muizenpokkenvirus (om de muizenplaag daar uit te roeien). Hij creëerde in het laboratorium een virus dat dodelijk was. Het virus was zelfs bestand tegen vaccins of geneesmiddelen ertegen!! 
 
Andere wetenschappers waarschuwden voor de gevaarlijke weg die ingeslagen was. Wat is de reden dat wetenschappers in laboratoria gaan experimenteren met het bewapenen van virussen (ze sterker/dodelijker maken)? "Als WIJ het niet doen, doen anderen het wel, dan gaan we achterop lopen en verliezen we deze wapenwedloop.” Een flut-argument dus. 
 
Dr. Buller is om het leven gekomen door een fietsongeluk, maar was het echt een ongeluk? Hij adviseerde tegen een vaccin tegen apenpokken aan mensen die een aangetast immuunsysteem hadden, bijv. door HIV, want dan ging dat virus muteren. Moest hij daarom het veld ruimen? Want nu ineens moet er wél gevaccineerd worden en worden overal ter wereld aanbevolen antivirale middelen van het internet gehaald (o.a. RIVM) 
 
------------------

Opmerkelijk: 
 
Het (inmiddels beruchte) laboratorium in Wuhan experimenteerde vorig jaar met apenpokken, en publiceerde een onderzoeksrapport in een internationaal tijdschrift in februari 2022. 
 
Virologica Sinica is een internationaal tijdschrift dat zich richt op de presentatie van het meest geavanceerde onderzoek naar virussen over de hele wereld. Het tijdschrift publiceert peer-reviewed originele onderzoeksartikelen, recensies en brieven aan de redacteur, om de laatste ontwikkelingen in alle takken van de virologie te omvatten, 
 
In februari 2022 publiceerde Virologica Sinica een recente gain-of-function onderzoek uitgevoerd door wetenschappers aan het Wuhan Institute of Virology in augustus 2021, dit terwijl de COVID-19 ‘pandemie’ nog steeds over de hele wereld woedde. 
 
 
---------------------
 
Monkey pox Panic – van Mike Adams, Health Ranger
 Brighteon eerste 10 minuten.
 
Mike Adams zegt dat dit weer een verzinsel is, en hij steekt er behoorlijk de draak mee.  
 
Volgens een artikel in The Sun zou het begonnen zijn op een LHBTI festival op Gran Canaria waar 80.000 mensen (van diverse pluimage) aanwezig waren. Je zou kunnen denken aan een soort Sodom en Gomorra festival. En vandaar uit zou het apenpokkenvirus verspreid zijn over Europa. Monkeypox outbreak explodes across Europe as cases in Spain and Italy traced to island festival with 80,000 revellers (thesun.co.uk) 
 
Als je hetero bent hoef je echt niet bang te zijn. Homo’s krijgen het van seks met elkaar. Je krijgt het niet van apen, je kunt rustig een aap in de dierentuin aanraken! En tja, over een tijdje kun je een zebravirus verwachten, of gordeldier-koorts, of aardvarken-arrythmie. Het rijk der dieren is enorm uitgebreid, dus ze kunnen nog even voort. En mensen geloven het echt! 
 
Als je trapt in de val van dit verzinsel, van deze propaganda, zou je nog dommer zijn dan een aap. Je zou nu na 2 ½ jaar leugens over Covid beter moeten weten. Mike Adams zegt dat dit deel uitmaakt van de depopulatie agenda, van massale sterfte en genocide die voor ons geprogrammeerd is. En ja hoor, heel toevallig, er ís al een vaccin beschikbaar en de regering van de VS heeft het al aangekocht. En toevallig wordt dat bekend gemaakt in dezelfde week als de berichten over
deze nieuwe uitbraak. En natuurlijk komen er apenpokken PCR testen. Sommige mensen wijzen op de link tussen het vaccin en het apenpokken virus. Klachten lijken op gordelroos. (Hij werkt dit niet verder uit)
 
------------------
 
Een Chinese klokkenluider, Miles Guo, meent dat het apenpokkenvirus voor 100% het gevolg is van de rampzalige Covid-injecties. Al die huiduitslag is het gevolg van de injecties. Apenpokkenvirus? Dat is gewoon een excuus om de rampzalige gevolgen van de injecties te verbergen! 
 
 
------------------
Er wordt veel gespeculeerd dat het nieuwe coronavirus een biowapen is/was, ontwikkeld in een laboratorium van de Chinese Communistische Partij (CCP). 
Nu heeft een Amerikaanse arts, Dr. Syed Haider, een theorie dat de nieuwe uitbraak van apenpokken ook een vergelijkbare snode oorsprong kan hebben.
Lees het Amerikaans georiënteerde, vertaalde artikel op: Dokter waarschuwt voor verdacht patroon achter uitbraak Monkeypox | Doe Zelf Normaal
 
--------------------